Select Page

FAQ en Ticket info:

Hoe zeker is dit event?

NIET

Positieve corona test?

We kunnen je helaas niet toelaten tot deze editie. Stuur ons je een email + Ticket en bewijs van testen. Wij kijken na het event hoe we hier mee om gaan. (afhankelijk van de aantallen en sittuatie)

Coronatoegangsbewijs

Voor YUMYUM! Heb je een Coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig!
Deze genereer je in de CoronaCheck-app (of via CoronaCheck.nl) met jouw DigiD. Dit doe je middels:

 

πŸ‘‰ Een (volledig) vaccinatiebewijs
πŸ‘‰ Een bewijs dat je hersteld bent van corona
πŸ‘‰Een negatieve Testen voor Toegang uitslag
*Meer info over vaccinatiebewijs, corona herstelbewijs en negatieve Testen voor Toegang uitslag vind je hieronder


Belangrijk:

❗ Tot aan de ingang van YUMYUM gelden de RIVM basisregels om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Houd dus 1,5m afstand van anderen en draag een mondkapje op plekken waar dat niet kan. In de rij bij de ingang bijvoorbeeld. Zodra jouw QR-code in de CoronaCheck-app gecheckt is, checken we je Ticket en mag je naar binnen.

❗ Download de CoronaMelder, voor een sneller en efficiΓ«nter bron- en contactonderzoek.

β€”β€”β€”

πŸ’‰ πŸ’‰ VACCINATIEBEWIJS
< < Vanaf 1 juli zichtbaar in de CoronaCheck-app >>
Ben jij volledig gevaccineerd? CoronaCheck heeft een koppeling met de systemen van het RIVM en de GGD. Je logt in met je DigiD en de gegevens worden automatisch opgehaald en in de app geplaatst. Daarbij houdt Nederland geen wachttijd aan. Direct na de registratie van de 2e vaccinatie met Pfizer, Moderna of AstraZeneca of de prik met Janssen kunnen mensen hun vaccinatiebewijs dus genereren..
CORONA HERSTELBEWIJS
< < Vanaf 1 juli zichtbaar in de CoronaCheck-app >>

Heb je een positieve PCR-coronatest gehad bij de GGD die niet ouder is dan 180 dagen? En niet korter dan 12 dagen? Dan geeft de GGD vanaf 1 juli een digitaal herstelbewijs af.

 

πŸ§ͺ πŸ§ͺ NEGATIEVE TESTUITSLAG VIA TESTEN VOOR TOEGANG

Ben je nog niet volledig gevaccineerd? Laat je testen via Testing for Entry en zet jouw negatieve testuitslag om in een persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-App Je ontvangt binnen een uur de uitslag. Je moet jezelf max. 24 uur voor aanvang van het festival bij een aangesloten testaanbieder gratis laten testen. Deze test dien je te boeken via het Testing voor Toegang programma, dus niet bij de GGD of een andere sneltestaanbieder!! Dit geldt ook voor onze buitenlandse bezoekers.

Meer info vind je op www.testenvoortoegang.nl, maak nu een afspraak.

Letop: zorg dat je binnen 24uur na je testuitslag daadwerkelijk het terrein betreed! Ben je dus op zaterdag om 16:00 getest, zorg dan dat je voor 16:00 het terrein betreed!(hierna heb je geen geldige QR code meer)

β€”β€”β€”

Onze buitenlandse bezoekers hebben een EU Digital Corona Certificate (DCC) nodig dat niet ouder is dan 24 uur. Te genereren middels een app of website van dat desbetreffende land. Bekijk hiervoor de informatie omtrent het uploaden van een DCC bij jouw overheid. Is dit niet duidelijk? Maak een afspraak via Testen voor Toegang in Nederland en upload de uitslag in de CoronaCheck-app.
Wat als YumYum niet doorgaat

Als YumYum aant water niet door kan vanwege het Coronavirus of vergunnings problemen, dan zetten wij direct de refundprocedure in gang Het geld van jouw ticket(s) zal (exclusief service fee) z.s.m. automatisch op jouw rekening staan.